Följ ISS Facility Services

Stort kabelföretag väljer ISS som ny leverantör av servicetjänster

Pressmeddelande   •   Aug 27, 2009 14:00 CEST

Det blir ISS Facility Services som får förtroendet att leverera servicetjänster till den internationella kabelleverantören Nexans svenska verksamhet. Parterna har skrivit ett kontrakt på 2 år och är värt 12 miljoner kronor. Avtalet börjar gälla den 1 oktober 2009

ISS blir ensam leverantör av såväl lokalvård som konferens- och måltidsservice till Nexans huvudkontor i Grimsås. Det innefattar även ansvaret för alla kaffe- och varuautomater som står utplacerade i företagets fastigheter.

- Vi märker en ökad efterfrågan från stora kunder om att kunna leverera breda men skräddarsydda tjänster. Avtalet med Nexans är ett bra exempel på en sådan kund, där vi dessutom levererar servicetjänster till ett mycket konkurrenskraftigt pris, säger Fredrik Höglund, affärsområdeschef Catering på ISS Facility Services.

Nexans är världsledare inom kabelindustrin med 23 500 anställda i 39 länder. Den svenska verksamheten har sin bas i Grimsås i Västergötland som dessutom är logistikcentrum för kunder i Norden och Baltikum. I Sverige har företaget cirka 500 anställda och lokala säljkontor i Göteborg, Sundsvall, Söderköping, Helsingfors och Vilnius.

För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, marknadschef och pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@iss-fs.se, 0734-36 53 55
Håkan Hilltorp, Nexans IKO Sweden AB, hakan.hilltorp@nexans.com, 0701-90 06 50

ISS Facility Services AB är Sveriges största serviceföretag med ca 12 000 medarbetare och en omsättning på

5 miljarder SEK. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S, som ägs av EQT och Goldman Sachs. Koncernen har cirka 470 000 anställda i 50 länder. Läs mer på www.iss-fs.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.