Följ ISS Facility Services

Stockholms stad förlänger ännu en gång samarbetet med ISS

Pressmeddelande   •   Jul 06, 2015 10:41 CEST

Stockholms stad förlänger ännu en gång samarbetet med ISS avseende drift av restaurangen och måltidsservice vid Älvsjö servicehus

ISS får fortsatt förtroende av Stockholms stad att driva restaurangen vid Älvsjö servicehus.  Det 2-åriga avtalet innebär att ISS får fortsätta att servera näringsriktig och god mat  anpassad efter äldres behov.

Avtalet, som träder i kraft 1 augusti 2015, är tecknat på2 år med möjlighet till förlängning i 2 år.

ISS har drivit restaurangen vid Älvsjö servicehus samt matleveranser till Solberga vård- och  omsorgsboende sedan 2006.

Solberga vård- och omsorgsboende består av 99 boendeenheter som ISS Mat & Dryck kommer att servera dygnets samtliga måltider säger Teddy Wennerstrand, restaurangchef ISS. Fokus kommer att ligga på vällagad husmanskost som självklart kommer att vara lagat från grunden och i möjligast mån ekologiska råvaror. Årets olika högtider såväl internationella som traditionellt svenska kommer naturligtvis att uppmärksammans i menyn.

Till enheten hör också ett servicehus med 62 lägenheter. I den tillhörande restaurangen, som drivs av ISS, serveras lunch till boende, anhöriga och externa gäster.

     -ISS arbetar löpande med att utveckla service och matkvalitet, där fokus har legat på
    betraktandet av måltiden som en helhet säger Magnus Johansson, regionschef ISS.

Avtalet stärker ISS marknadsposition som en kvalitativ serviceleverantör inom måltidsindustrin och inte tvärtom. Vi känner en stor stolthet men också stort ansvar inför förtroendet att få skapa måltidsupplevelser till så många boende och anhöriga i Älvsjö, avslutar Magnus Johansson.

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är ca 4,6 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 511 000 anställda och verkar i 77 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.