Gå direkt till innehåll
OKG utökar samarbetet med ISS

Pressmeddelande -

OKG utökar samarbetet med ISS

Det blir ISS som kommer att ansvara för restaurang, kiosker, kaffe- och varuautomater hos OKG i Oskarshamn framöver. Det blev klart när ISS och OKG nyligen undertecknade ett tvåårigt tjänsteavtal, som värderas till totalt 30 miljoner kronor.

ISS har sedan tidigare ett samarbete med OKG, som inleddes redan 1999. Uppdraget innehåller ett flertal integrerade servicelösningar såsom sanering, lokalvård, transport, mark och fastighetsskötsel.

Det nya avtalet, som trätt i kraft 1 januari, innebär att ISS utökar samarbetet med ytterligare ett antal tjänster. Det innebär också att ISS övertar personal från tidigare leverantör.

Avtalet bekräftar ISS position som den största tjänsteleverantören till den svenska kärnkraftsindustrin.

- Vi är givetvis mycket stolta över att vi fått förtroendet att sköta matleveransen åt OKG. Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete även inom denna verksamhet. Vi tror att ISS leveransmodell IFS, med integrerade servicetjänster kan bidra till kostnadseffektivitet och utveckling, säger Filip Truedsson, affärsområdeschef ISS.

- Vi är övertygade om att ISS med sin långa erfarenhet som tjänsteleverantör har goda förutsättningar att ta hand om det utökade uppdraget. Vi ser fram emot ett fortsatt utvecklande samarbete med vår samarbetspartner ISS, säger Lotta Sätterlund, personalchef OKG.


För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55
Lotta Sätterlund, personalchef OKG, lotta.satterlund@okg.eon.se, 0491-78 66 71

Ämnen

Taggar


ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av bl a EQT. Koncernen har över 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com.

Presskontakt

Anders Fridell

Anders Fridell

Presskontakt Presskontakt 0734-36 68 08

Relaterat material