Gå direkt till innehåll
OKG förlänger samarbetet med ISS

Pressmeddelande -

OKG förlänger samarbetet med ISS

OKG väljer återigen ISS som FM-leverantör. Det blev nyligen klart då ISS undertecknade ett förlängningsavtal avseende servicetjänster vid kärnkraftverket i Oskarshamn. Avtalet gäller under perioden 2014-2016.

ISS fortsätter sitt åtagande som heltäckande tjänsteleverantör vid kärnkraftverket i Oskarshamn. Det nya avtalet stärker ISS unika position som den enda FM-leverantören till den svenska kärnkraftsindustrin. ISS levererar idag servicetjänster vid samtliga fyra kärnkraftsanläggningar i Sverige.

ISS har varit OKG:s servicepartner sedan 1999. År 2008 utökades samarbetet och sedan dess har ISS ansvarat för lokalvård, sanering och en rad servicefunktioner såsom traverskörning och brandtätningar, markskötsel, markskötsel, transporter och fastighetsskötsel.

–  ISS har en lång erfarenhet som tjänsteleverantör till kärnkraftsindustrin och en god förståelse för vår verksamhet, vilket gör att vi ser ISS som den idag bäst lämpade leverantören att driva och utveckla delar av våra servicetjänster, säger Catrin Lundh, servicechef OKG.

Samarbetet skapar utökade synergier mellan tjänster, effektivare styrning och ökad flexibilitet bland personalen. OKG räknar med att årligen kunna göra besparingar inom området för Facility Management-tjänster.

-  Vi är mycket stolta över att OKG ännu en gång valt ISS som FM-leverantör. Jag ser avtalet som ett resultat av att ISS förstått OKG:s krav, såväl besparings- som leveransmässigt. Jag ser med stor tillförsikt fram mot en framgångsrik period i en sann anda av det mångåriga partnerskapet, säger Stefan Svensson, affärsenhetschef inom ISS.

För ytterligare information, kontakta:
Patrik Frank, pressansvarig, ISS Facility Services AB, patrik.frank@se.issworld.com, 0734-36 68 08
Catrin Lundh, servicechef, OKG, catrin.lundh@okg.eon.se, 070-561 61 24 

Foto: Thomas Carlgren

Ämnen

Taggar


ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 11 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är ca 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av bl a EQT. Koncernen har över 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com.

Presskontakt

Clara Larsson

Clara Larsson

Presskontakt Pressansvarig ISS Sverige 0734-36 68 08

Relaterat material

Connecting people and places to make the world work better

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. Vi skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.