Följ ISS Facility Services

Ny chef för ISS fastighetsverksamhet

Pressmeddelande   •   Maj 26, 2011 09:14 CEST

Peter Ramstedt är utsedd till chef för segmentet Fastighetsägare (f d Property Services) inom ISS. Han efterträder Ola Gunnarsson, som tillträtt som affärsområdeschef för Facility Management.

Peter har många års erfarenhet inom fastighetsförvaltning och anställdes hos ISS år 2000. Han kommer närmast från jobbet som chef för Fastighetsekonomi inom ISS och har tidigare haft flera olika chefsjobb inom affärsområdet.

Med tjänster inom fastighetsförvaltning, projektledning, fastighetstekniska konsulttjänster och arkitektur är ISS Nordens största aktör för outsourcing och Facility Management. Kunderna är både kommersiella som offentliga fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar.

– Nu tar vi ännu ett steg och samlar alla tjänster som vänder sig till fastighetsägare i samma enhet. ISS är redan ett starkt varumärke i fastighetsbranschen och jag ser fram emot att utveckla fastighetstjänsterna ytterligare i samarbete med kunderna, säger Peter Ramstedt. 

– Jag är glad att Peter tar ansvar för segmentet Fastighetsägare. Jag är övertygad om att han kommer att bidra till vårt strategiska som operativa arbete framöver. Med sin kompetens och erfarenhet ser jag stora möjligheter att ytterligare stärka vår ledande position i Sverige, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef Facility Management.

 

För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55

ISS Facility Services AB, Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med ca 12 000 respektive 42 000 medarbetare. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som FM, fastigheter, mat & dryck, städning, kontorstjänster och trafiktjänster. ISS ingår i ISS A/S, som ägs av bl a EQT. Koncernen har 522 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör den till världens fjärde största privata arbetsgivare. Läs mer på http://www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.