Gå direkt till innehåll
ISS vinner tjänsteupphandling i Växjö

Pressmeddelande -

ISS vinner tjänsteupphandling i Växjö

Det blir ISS som tar hand om lokalvården i de flesta skolor och förskolor i tillväxtkommunen Växjö. Det blev klart då ISS och Växjö kommun nyligen undertecknade ett tjänsteavtal på tre år. Uppdraget värderas till totalt 33 miljoner kronor.

De nya avtalen befäster ISS position som den främsta tjänsteleverantören till den offentliga sektorn. Nyligen vann ISS också städupphandlingen i Tranås kommun.

Vid Växjö kommuns städupphandling, avseende skolor och förskolor, vann ISS 15 av 21 olika delar. Avtalet träder i kraft den 1 augusti.

– Vi är mycket glada att Växjö kommun har valt oss som leverantör. Det är ytterligare ett bevis på att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga tjänster anpassade till den offentliga sektorn, där det ställs extra höga kvalitetskrav. Som tjänsteleverantör till kommunerna har vi lång och gedigen erfarenhet och ser fram emot ett utvecklande samarbete, säger Måns Svensson affärsområdeschef ISS.

 

För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55

Foto: Thomas Carlgren

Ämnen

Taggar


ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, transporttjänster, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av EQT och Goldman Sachs. Koncernen har över 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com.

Presskontakt

Anders Fridell

Anders Fridell

Presskontakt Presskontakt 0734-36 68 08

Relaterat material