Gå direkt till innehåll
ISS välkomnar Paolo Pelacchi Björkman som ny People & Culture Director

Pressmeddelande -

ISS välkomnar Paolo Pelacchi Björkman som ny People & Culture Director

Den 8 februari tillträder Paolo Pelacchi Björkman rollen som People & Culture Director för ISS svenska verksamhet.

Paolo har en gedigen erfarenhet inom ledarskap och HR och kommer närmast från Caverion Sverige där han de senaste sex åren varit HR-direktör. Förutom FM-branschen har han bland annat erfarenhet från telecom och bemanning samt från Försvarsmakten som officer.

- Jag ser väldigt mycket fram emot att få arbeta i en organisation som ISS där medarbetaren är i fokus och där man har en väl utvecklad servicekultur. Genom ISS leveransmodell med sitebaserade organisationer ute hos kund, finns goda förutsättningar att bygga starka team och lyckas tillsammans, vilket känns otroligt motiverande, säger Paolo Pelacchi Björkman.

- Paolo blir ett mycket välkommet tillskott i den svenska ledningsgruppen med sin mångåriga erfarenhet av ledarskap inom stora organisationer. Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Paolo när vi nu ska implementera den nya OneISS-strategin i den svenska organisationen, säger Andreas Thorling, vd ISS Sverige.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Anders Fridell, presskontakt, ISS Sverige, 0734-36 68 08, presskontakt@se.issworld.com

Ämnen

Taggar


ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. I samarbete med sina kunder driver ISS engagemang och välbefinnande hos människor, minimerar påverkan på miljön samt underhåller fastigheter. ISS gör allt detta genom en unik kombination av data, insikter och service excellence på kontor, fabriker, flygplatser, sjukhus och i andra miljöer över hela världen. 2019 uppgick ISS Groups globala omsättning till 78,6 miljarder danska kronor. www.se.issworld.com

Presskontakt

Clara Larsson

Clara Larsson

Presskontakt Pressansvarig ISS Sverige 0734-36 68 08

Relaterat material

Connecting people and places to make the world work better

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. Vi skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.