Gå direkt till innehåll
ISS välkomnar Elin Kämpe som affärsområdeschef för transportsegmentet

Pressmeddelande -

ISS välkomnar Elin Kämpe som affärsområdeschef för transportsegmentet

Den 23 april tillträder Elin Kämpe som affärsområdeschef för segmentet Transport inom ISS. Med sin långa erfarenhet från branschen blir Elin ett starkt tillskott till ISS fortsatta satsning på transportsegmentet.


Elin har en gedigen bakgrund inom transportbranschen och kommer närmast från rollen som vd för Emtrain, det bolag inom MTR-koncernen som underhåller pendeltågen i Stockholm. Hon har tidigare arbetat för bland annat branschföreningen Tågoperatörerna och haft ledande befattningar inom Infranord och Veolia.

- Jag är otroligt glad över att få välkomna Elin till ISS och den svenska ledningsgruppen. Elin har lång erfarenhet från stora aktörer inom transportsegmentet och kommer att bidra med kompetens som gör att vi kan utveckla och satsa ytterligare på segmentet. Både Elin som person och hennes kunskaper kommer att tillföra stort värde till vår verksamhet, säger Andreas Thorling, vd ISS Sverige.

- Jag ser fram emot att få vara en del av hela ISS utveckling och mer specifikt tjänsterna inom transportsektorn, där jag får möjlighet att bidra med min erfarenhet från branschen. Det ska bli spännande att ytterligare utveckla våra koncept tillsammans med kunderna och se hur dessa förbättringar kommer resenärerna tillgodo. Men först och främst ser jag med glädje fram emot att få lära känna ISS och alla medarbetare, säger Elin Kämpe


För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Anders Fridell, presskontakt, ISS Sverige, 0734-36 68 08, presskontakt@se.issworld.com

Ämnen

Taggar


ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. I samarbete med sina kunder driver ISS engagemang och välbefinnande hos människor, minimerar påverkan på miljön samt underhåller fastigheter. ISS gör allt detta genom en unik kombination av data, insikter och service excellence på kontor, fabriker, flygplatser, sjukhus och i andra miljöer över hela världen.
www.se.issworld.com

Presskontakt

Clara Larsson

Clara Larsson

Presskontakt Pressansvarig ISS Sverige 0734-36 68 08

Relaterat material

Connecting people and places to make the world work better

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. Vi skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.