Följ ISS Facility Services

ISS utökar samarbetet med Omena Hotels

Pressmeddelande   •   Jan 31, 2012 14:00 CET

Det blir ISS som tar hand driften när Omena Hotels slår upp portarna för sitt nya hotell vid Norra Bantorget i Stockholm. Det blev klart då ISS och Omena Hotels nyligen tecknade ett treårigt avtal, som värderas till 15 miljoner kronor. Hotellet är det första i Sverige för den finska hotellkedjan.

ISS satsar nu kraftfullt på den svenska hotellmarknaden och har fått en flygande start genom samarbetsavtal med flera större aktörer under det senaste året.

Sedan tidigare driver ISS Omenas hotell i Finland och i Köpenhamn, totalt 13 anläggningar. Omena Hotels öppnar sitt nya hotell i Stockholm den 1 maj 2012 och planerar att utöka sin verksamhet i Sverige.

Det nya uppdraget omfattar en helhetslösning där ISS tar hand om hela driften av hotellet, allt från städning till fastighetsunderhåll. Det nya hotellet i Stockholm kommer att erbjuda 250 rum.

– Vi är mycket stolta över att vi fått förtroendet att driva Omena Hotels nya hotell i Stockholm. Det är särskilt roligt att vi får vara med att introducera hotellkedjan i Sverige. Vi ser fram emot ett långt och utvecklande samarbete, säger Ola Gunnarsson, affärsområdes-chef ISS.

– Efter goda erfarenheter från våra andra hotell var ISS vårt självklara val även i Stockholm. Vi känner oss väldigt trygga inför öppnandet och ser fram emot ett bra samarbete, säger Magnus Frennmark, VD Omena Hotels.

För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55
Magnus Frennmark, VD Omena Hotels Sverige AB, magnus.frennmark@omenahotels.com, 0703-49 08 18

ISS Facility Services AB är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 respektive 46 000 medarbetare. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, städtjänster, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och transporttjänster. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av EQT och Goldman Sachs. Koncernen har 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

Omena Hotels är en nytänkande lågpriskedja med fokus på komfort, flexibilitet och enkelhet för gästen. Omena Hotels finns i Sverige, Danmark och Finland och har idag 12 hotell och ytterligare tre under uppbyggnad. Kedjan ägs av den finska koncernen RGI, med entreprenören Rabbe Grönblom som huvudägare. www.omenahotels.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.