Följ ISS Facility Services

ISS utökar samarbetet med Holmen

Pressmeddelande   •   Maj 11, 2011 15:00 CEST

ISS har tecknat avtal med skogsindustrikoncernen Holmen angående fastighetstjänster. Avtalet omfattar yttre skötsel av företagets fastigheter i Hallstavik.

Nyligen tecknade ISS ett avtal om servicesamarbete med Nynas. ISS har också ett mångårigt servicesamarbete med den svenska kärnkraftsindustrin. Avtalet med Holmen befäster ytterligare ISS ställning som den ledande tjänsteleverantören till industrin.

Sedan tidigare har ISS ett serviceuppdrag hos Holmen, som innefattar bland annat lokalvård, telefoni och bevakning. Nu tar ISS ytterligare ett steg mot ett ökat samarbete. Det nya uppdraget omfattar markskötsel och annan yttre fastighetsskötsel åt Holmen i Hallstavik, där företaget äger flera fastigheter. Kontraktet är två-årigt och gäller från 1 september 2011.

- Vi är glada att vi fått utökat förtroende hos Holmen, som vi ser som en strategiskt viktig partner. Det visar att vi uppfattas som en stabil samarbetspartner. Vår förhoppning är att avtalet ska utvecklas till ett långsiktigt och givande partnerskap, där ISS kan bidra med hela sitt batteri av servicetjänster och därigenom göra vardagen enklare för anställda och hyresgäster hos Holmen, säger Filip Truedsson, affärsområdeschef inom ISS.

För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55.

ISS Facility Services AB, Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med ca 12 000 respektive 42 000 medarbetare. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som FM, fastigheter, mat & dryck, städning, kontorstjänster och trafiktjänster. ISS ingår i ISS A/S, som ägs av bl a EQT. Koncernen har 522 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör den till världens fjärde största privata arbetsgivare. Läs mer på http://www.se.issworld.com

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmen omsatte 2010 17,5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 4 300. Holmen är noterat på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap. Läs mer på http://www.holmen.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.