Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

ISS tecknar avtal med Aleris

ISS har tecknat ett treårigt ramavtal avseende städtjänster med Aleris. Uppdraget gäller initialt ett antal av företagets enheter i Stockholmsregionen. Därtill har Aleris, med sina enheter runt om i landet, möjlighet att utöka uppdraget.

Städningen är en viktig del i vårdkedjan och ISS har genom detta avtal befäst sin position som den främsta tjänsteleverantören av städtjänster inom den svenska sjukvården.

ISS levererar servicelösningar till ett hundratal vårdcentraler och ett flertal sjukhus såsom Carlanderska sjukhuset i Göteborg, Sunderby sjukhus i Luleå, Akademiska sjukhuset i Uppsala och Danderyds sjukhus i Stockholm.

-          Vi har stort förtroende för ISS, som har stor kompetens och lång erfarenhet som tjänsteleverantör till den svenska sjukvården. Vi ser nu fram emot ett givande samarbete med fokus på kvalitet och utveckling. Städning utgör en väsentlig del i att trygga patientsäkerheten,
säger Susanna Adel Widlert, kvalitetschef Aleris.

-          Det är mycket glädjande att vi fått detta förtroende av Aleris. Inom ISS uppmuntrar vi till förnyelse och vår ambition är att tillsammans med kunden utveckla uppdraget i ett långsiktigt partnerskap. Vi är båda leverantörer i landstingsvärlden, där vi kan stödja och komplettera varandra, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef ISS.

För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55
Susanna Adel Widlert, kvalitetschef, Aleris AB, susanna.adel-widlert@aleris.se,  070-168 43 72  

Ämnen

Taggar


ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av bl a EQT. Koncernen har över 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com.

Presskontakt

Anders Fridell

Anders Fridell

Presskontakt Presskontakt 0734-36 68 08