Gå direkt till innehåll
ISS Sverige välkomnar Jonas Kjellmert som ny CFO

Pressmeddelande -

ISS Sverige välkomnar Jonas Kjellmert som ny CFO

ISS förstärker den svenska ledningsgruppen genom rekryteringen av Jonas Kjellmert till rollen som Chief Financial Officer.

Jonas Kjellmert har erfarenhet från en rad olika roller och företag, närmast från Telia där han för närvarande är CFO för Division X, en befattning han har haft sedan 2016. Jonas kommer att tillträda sin nya tjänst på ISS den 1 februari 2019.

- Jag är glad över att få välkomna Jonas till ISS. Jonas erfarenhet och personlighet kommer att tillföra mycket till vårt team och till ISS. Jag ser fram emot att han tillträder rollen som CFO, säger Gary Kidd, vd ISS Sverige.


För ytterligare information, kontakta: Anders Fridell, presskontakt, ISS Sverige, 0734-36 68 08, presskontakt@se.issworld.com

Ämnen

Taggar


ISS Facility Services är ett av Sveriges och världens största tjänsteföretag med 7 500 medarbetare i Sverige och närmare 500 000 medarbetare globalt. Svensk omsättning är cirka 4,2 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. ISS-koncernen har verksamhet i 74 länder. www.se.issworld.com

Presskontakt

Clara Larsson

Clara Larsson

Presskontakt Pressansvarig ISS Sverige 0734-36 68 08

Relaterat material

Connecting people and places to make the world work better

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. Vi skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.