Gå direkt till innehåll
ISS och Landstinget i Östergötland förlänger samarbetet

Pressmeddelande -

ISS och Landstinget i Östergötland förlänger samarbetet

Nu är det klart att ISS och Landstinget i Östergötland förlänger sitt samarbete avseende Universitetssjukhuset i Linköping och Lasarettet i Motala ytterligare två år. Avtalet värderas till totalt 100 miljoner kronor.

ISS inledde sitt samarbete med Universitetssjukhuset i Linköping redan 1998. Det förlängda avtalet innebär att ISS tillhandahåller ett flertal integrerade servicelösningar, såsom vaktmästeri, lokalvård, förråd och tvätthantering.

Avtalet bekräftar ISS position som den största tjänsteleverantören till den svenska sjukvården.

ISS levererar servicelösningar till ett hundratal vårdcentraler och ett flertal sjukhus såsom Carlanderska sjukhuset i Göteborg, Sunderby sjukhus i Luleå, Akademiska sjukhuset i Uppsala och Danderyds sjukhus i Stockholm.

- Vi är mycket stolta över att vi fått förnyat förtroende av Landstinget i Östergötland. Vi tror att vår stora kunskap om vården ger goda förutsättningar för ett fortsatt framgångsrikt samarbete, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef ISS.

- Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med fokus på utveckling säger Charlotta Jonegård, servicechef på FM-centrum i Landstinget i Östergötland.


För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55
Charlotta Jonegård, servicechef FM-centrum, Landstinget Östergötland, charlotta.jonegard@lio.se, 010-103 00 15

Ämnen

Taggar


ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av bl a EQT. Koncernen har över 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com.

Presskontakt

Anders Fridell

Anders Fridell

Presskontakt Presskontakt 0734-36 68 08

Relaterat material