Gå direkt till innehåll
ISS och Hemfosa förlänger samarbetet

Pressmeddelande -

ISS och Hemfosa förlänger samarbetet

ISS förlänger och utökar sitt samarbete med Hemfosa Fastigheter. Det nya avtalet omfattar en heltäckande ekonomisk förvaltning, och sträcker sig fram till april 2017. Värdet på avtalet är cirka 70 miljoner kronor.

ISS har samarbetat med Hemfosa Fastigheter i mer än tre år med ekonomisk förvaltning av företagets kommersiella och publika fastighetsbestånd i Sverige. Ett lyckosamt samarbete har gjort att ISS det senaste året har gått från att sköta löpande redovisning till att ta ett helhetsansvar för all ekonomisk förvaltning inom hela Hemfosakoncernen.

Nu väljer Hemfosa att förlänga och utöka samarbetet med ISS i ytterligare drygt tre år.

- Vi är väldigt glada och stolta över att Hemfosa väljer att förlänga vårt samarbete, säger Karin Stålhandske, affärsområdeschef ISS. Att ett så pass stort fastighetsbolag lägger ut hela sin ekonomiska hantering på entreprenad är unikt, och det visar att vi har både kompetens och systemlösningar som gör att vi kan leverera en bra kvalitet och att kunden är nöjd med det vi utför. Genom vår kunskap och vårt engagemang vill vi vara en långsiktig partner som kan bidra till Hemfosas tillväxt och lönsamhet.

Hemfosa Fastigheter grundades 2009 och specialiserar sig på att äga, förvalta och handla med fastigheter i Sverige. De är en av de mest transaktionsintensiva aktörerna på marknaden, vilket innebär ökade behov av effektiv fastighetsförvaltning.

- Vi är mycket nöjda med den höga kvalitet och leveranssäkerhet som ISS visat i vårt befintliga samarbete. ISS har visat att de har den spetskompetens som krävs för att ta hand om hela vår ekonomiska förvaltning och därför känns det jättekul att kunna förlänga och fördjupa vårt samarbete, säger Jens Engwall, VD Hemfosa Fastigheter.

För ytterligare information, kontakta:
Patrik Frank, pressansvarig, ISS Facility Services AB, patrik.frank@se.issworld.com 0734-36 68 08
Mikael Weiland, förvaltningschef, Hemfosa Fastigheter AB, mikael.weiland@hemfosa.se 0705-48 60 30 

Ämnen

Taggar


ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 11 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är ca 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av bl a EQT. Koncernen har över 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com.

Presskontakt

Anders Fridell

Anders Fridell

Presskontakt Presskontakt 0734-36 68 08

Relaterat material