Gå direkt till innehåll
ISS och E.ON i nytt rikstäckande samarbete

Pressmeddelande -

ISS och E.ON i nytt rikstäckande samarbete

Ett av Sveriges och Europas ledande energibolag, E.ON, har tecknat avtal om samarbete med ISS för alla E.ONs kontorsfastigheter i Sverige.

Inom ramen för ett helt nytt samarbete har ISS och E.ON tecknat ett flerårigt avtal rörande leveranser av ett stort antal fastighets- och arbetsplatsrelaterade tjänster. Det innebär att ISS kommer att leverera receptionstjänster, post- och godshantering, städning och teknisk fastighetsskötsel i de kontorsfastigheter där E.ON i Sverige är verksamma, från Malmö i söder till Sollefteå i norr. Utöver dessa tjänster kommer ISS även att driva två restauranger vid E.ONs kontor i Malmö.

- Genom vårt samarbete med E.ON befäster vi på ISS vår position inom energisektorn och vi ser verkligen fram emot att få fortsätta utveckla tjänster i världsklass till E.ON och andra kunder i detta prioriterade segment, säger Andreas Thorling, vd ISS Sverige.

Det nya samarbetet innebär vidare att E.ON går från en situation med flera olika leverantörer till en och samma partner för integrerade arbetsplatstjänster, vilket skapar en enhetlighet över hela E.ONs verksamhet och samtidigt bidrar till att E.ON ytterligare stärker sin position som attraktiv arbetsgivare. ISS medarbetare kommer att arbeta tillsammans med E.ON för att säkerställa en effektiv och trivsam arbetsplatsvardag för E.ONs medarbetare.

- Vi är otroligt stolta över att få möjlighet att arbeta tillsammans med E.ON på deras resa. E.ON har högt ställda hållbarhetsmål och krav inom arbetsmiljö som ISS svarat upp till. Vi ser fram emot att få stötta dem i att skapa positiva arbetsplatsupplevelser för sina medarbetare, säger Lars Hall, affärsområdeschef Energy på ISS.


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Fridell, presskontakt, ISS Sverige, 0734-36 68 08, presskontakt@se.issworld.com 

Om ISS
ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. I samarbete med sina kunder driver ISS engagemang och välbefinnande hos människor, minimerar påverkan på miljön samt underhåller fastigheter. ISS gör allt detta genom en unik kombination av data, insikter och service excellence på kontor, fabriker, flygplatser, sjukhus och i andra miljöer över hela världen. 2020 uppgick ISS Groups globala omsättning till cirka 70 miljarder danska kronor. 

www.se.issworld.com

Om E.ON
E.ON Sverige är en del av den internationella energikoncernen E.ON SE. Inom koncernen jobbar runt 70 000 personer i 15 länder. Vår verksamhet utgörs i huvudsak av två affärsområden: smarta distributionsnät och innovativa energilösningar för våra kunder.

www.eon.se

Ämnen

Taggar


ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. Vi skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.


Presskontakt

Clara Larsson

Clara Larsson

Presskontakt Pressansvarig ISS Sverige 0734-36 68 08

Connecting people and places to make the world work better

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. Vi skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.