Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

ISS och Arriva fortsätter samarbeta på Pågatågen

ISS och Arriva Sverige AB har tecknat ett nytt avtal avseende servicetjänster till Arrivas verksamhet i södra Sverige, där bland annat Pågatågen ingår.

Arrivakoncernen är en av de största operatörerna inom kollektivtrafiken i Europa med cirka 2,2 miljarder resenärer per år. I Sverige reser cirka 170 miljoner personer varje år med Arriva.

Som ett av Sveriges största tjänsteföretag, och ledande inom servicetjänster till transportsektorn, har ISS sedan 2014 kunnat erbjuda Arriva en anpassad lösning för Pågatågen, vars trafik Arriva driver på uppdrag av Skånetrafiken.

Nu har parterna tecknat ett nytt avtal som innebär att ISS kommer att leverera fordonsvård, klottersanering, stationsunderhåll och fordonsväxling till Pågatågen,

Avtalet, som tecknats på tre år med möjlighet till förlängning i ytterligare fem år, har ett årsvärde på cirka 18 miljoner kronor och börjar gälla den 9 december 2018.

- Vi har lång erfarenhet av tjänster inom transportsektorn och har haft ett mycket bra samarbete med Arriva sedan 2014, där vi lyckats leverera service med hög kvalitet till en nöjd kund. Det är mycket glädjande att vi nu får möjlighet att fortsätta utveckla avtalet och partnerskapet tillsammans med Arriva, säger Ulrika Södergren Andersson, affärsområdeschef på ISS.

- Vi har haft ISS som leverantör av städtjänster i fyra år. Baserat på det goda samarbetet vi haft förlänger och utökar vi nu avtalet till att omfatta även stationsunderhåll och klottersanering, säger Mattias Wrangtorp, tillträdande affärsområdeschef för Pågatågen.

 

För ytterligare information, kontakta: Anders Fridell, presskontakt, ISS Sverige, 0734-36 68 08, presskontakt@se.issworld.com

Ämnen


ISS Facility Services är ett av Sveriges och världens största tjänsteföretag med 7 500 medarbetare i Sve-rige och närmare 500 000 medarbetare globalt. Svensk omsättning är cirka 4,2 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. ISS-koncernen har verksamhet i 74 länder. www.se.issworld.com

Presskontakt

Clara Larsson

Clara Larsson

Presskontakt Pressansvarig ISS Sverige 0734-36 68 08

Relaterat material

Connecting people and places to make the world work better

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. Vi skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.