Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

ISS ny samarbetspartner till If Stockholm Open

Med ett modernt miljötänk i fokus blir ISS serviceleverantör till If Stockholm Open de kommande tre åren. Turneringens popularitet med över 35 000 gäster under tennisveckorna ställer höga krav på drift, skötsel och underhåll inte minst ur miljösynpunkt.

Det nya avtalet innebär att ISS ansvarar för ett antal serviceområden som t ex städning, växter och fruktleveranser inom Kungliga Tennishallens arenaområde. Området omfattar totalt ca 22 000 kvm och omfattar hela perioden från uppbyggnad, genomförande och avslutande.

- Med ISS som partner får vi en mycket kompetent och erfaren leverantör inom ett centralt område för turneringen. Vi försöker hela tiden minska verksamhetens miljöpåverkan och tillsammans kommer vi att kunna leverera bästa service till våra kunder i enlighet med vårt miljötänk, säger Thomas Johansson Tournament Director If Stockholm Open.

- För ISS är detta ett prestigeuppdrag där vi under en kort period startar upp, genomför och avvecklar en integrerad tjänsteleverans med extremt höga kvalitetskrav redan från dag ett, säger ISS Sveriges VD Marcus Kristiansson. Vi är specialister på outsourcing och under If Stockholm Open får vi inom ISS möjlighet att visa upp en del av vår omfattande portfölj av tjänster. Genom vårt långvariga arbete med att minska miljöpåverkan i vårt tjänsteutbud kan vi också bidra till våra kunders miljöarbete.

Årets upplaga av If Stockholm Open avgörs den 16 - 24 oktober i Kungliga Tennishallen och det aktuella startfältet inkluderar världsspelarna Roger Federer, Robin Söderling och Tomas Berdych.

För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@iss-fs.se, 0734-36 53 55
Thomas Johansson, Tournament Director IF Stockholm Open, thomas.johansson@ifstockholmopen.se, 0734 33 68 17

Ämnen

Taggar


ISS Facility Services AB är Sveriges och Nordens största serviceföretag med ca 12 000 resp 42 000 medarbetare. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som FM, fastigheter, mat & dryck, städning, kontorstjänster och trafiktjänster. ISS ingår i ISS A/S, som ägs av bl a EQT. Koncernen har 500 000 anställda i 53 länder, vilket gör den till en av världens fem största privata arbetsgivare. Läs mer på www.iss-fs.se

If Stockholm Open är den äldsta inomhusturneringen på ATP-touren och arrangeras av tennisklubbarna KLTK, SALK och Stockholms Tennisförbund i samarbete med PR Event och IEC in Sports. Turneringen introducerades 1969 och spelas i år för 41:a gången den 16-24 oktober 2010 i Kungliga Tennishallen i Stockholm. Läs mer på www.ifstockholmopen.se

Presskontakt

Anders Fridell

Anders Fridell

Presskontakt Presskontakt 0734-36 68 08

Relaterat material