Följ ISS Facility Services

ISS Mayday blir ISS Personaltjänster!

Pressmeddelande   •   Apr 28, 2011 15:00 CEST

Den 1 maj byter ISS Mayday namn till ISS Personaltjänster. Mayday förvärvades av ISS för drygt fem år sedan och det gamla namnet Mayday har funnits kvar sedan dess.

Nu slutför ISS Sverige sitt arbete med att samla hela ISS erbjudande under ett varumärke. Tidigare har bland annat Lemonia bytt namn till ISS Fruktkorgar och Terrakultur till ISS Växtinredning.

-          Att arbeta med ett varumärke förtydligar bredden av vårt erbjudande och därmed för kunderna att ta del av flera tjänsteerbjudanden, säger Christer Ekelund, kommunikationschef på ISS. Det nya namnet ISS Personaltjänster är en övergripande beskrivning av ett antal enskilda tjänster som vi erbjuder.

ISS Personaltjänster erbjuder tjänster som personaluthyrning, rekrytering, entreprenad, omställning samt organisations- och chefsstöd inom främst ekonomi, HR, administration, kontorsservice, marknad och försäljning.

Namnbytet innebär ingen förändring för kunderna, vilka kommer att informeras inom de närmsta veckorna.

 

För ytterligare information, kontakta:

Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55

ISS Facility Services AB, Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med ca 12 000 respektive 42 000 medarbetare. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som FM, fastigheter, mat & dryck, städning, kontorstjänster och trafiktjänster. ISS ingår i ISS A/S, som ägs av bl a EQT. Koncernen har 522 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör den till världens fjärde största privata arbetsgivare. Läs mer på http://www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.