Följ ISS Facility Services

ISS leverantör av skolmat till Täby kommun

Pressmeddelande   •   Maj 23, 2013 07:00 CEST

ISS blir leverantör av skolmat till tre av skolorna i Täby kommun utanför Stockholm de närmaste åren. Avtal om skolmat har nyligen tecknats på två år med möjlighet till förlängning och värderas till cirka 17 miljoner kronor. Uppdraget omfattar Byleskolan, Myrängen och Skarpängsskolan.

ISS har lång och gedigen erfarenhet som tjänsteleverantör till den offentliga sektorn och serverar över 42 000 måltider varje dag, på företag, skolor, sjukhus och inom äldreomsorgen.

Skolmat levereras till ett hundratal skolor runt om i landet. I det nya uppdraget kommer ISS att erbjuda målgruppsanpassade menyer i nära samarbete med kunden. ISS måltidstjänster är ISO-certifierade för både miljö 14001 och kvalitet 9001.

- Det är fantastiskt roligt att Täby kommun har värderat fördelarna med vårt erbjudande. Vår affärsmodell erbjuder en stark lokal förankring där vi verkar. Det gör att vi kan vara mycket flexibla och tillgodose de önskemål som Täby Kommun har ställt i upphandlingen. Vidare kommer vi att introducera vårt svinnkoncept, där vi tillsammans med skolledning och elever jobbar för att reducera miljöpåverkan, säger Fredrik Höglund, affärsområdeschef ISS.

För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55
Henrik Mattisson, tf utbildningschef, Täby kommun, henrik.mattisson@taby.se, 08-55 55 90 00

ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av bl a EQT. Koncernen har över 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.