Gå direkt till innehåll
ISS är en stolt arbetsgivare där jämlikhet och mångfald är en självklarhet.
ISS är en stolt arbetsgivare där jämlikhet och mångfald är en självklarhet.

Pressmeddelande -

ISS hissar flaggan för jämlikhet och mångfald

Mellan den 31 juli och 6 augusti genomförs Nordens största Pridefestival i Stockholm. ISS Sverige hissar under festivalen regnsbågsflaggan på huvudkontoret för att synliggöra att ISS är en stolt arbetsgivare där jämlikhet och mångfald är en självklarhet.

- ISS är ett företag för alla. Vår mångfald är vår styrka och vi är stolta över att vara ett företag med människan i centrum. För oss är mångfald en tillgång och en självklarhet. Genom att hissa flaggan på huvudkontoret visar vi att vi tar ställning för alla människors lika värde, och att vi tror på kraften i varje människa, säger Gary Kidd, vd ISS Sverige.

Som tjänsteleverantör är medarbetarna hjärtat i ISS verksamhet och är utan tvekan företagets mest värdefulla tillgång. ISS har även tidigare år aktivt visat sitt ställningstagande under Prideveckan bland annat genom inlägg på sociala medier, något som visat sig ha stor betydelse för företagets medarbetare. I år väljer ISS därför att även hissa regnbågsflaggan under veckan, en handling med starkt symbolvärde även externt.

- Vi på ISS arbetar inte med jämlikhet och mångfald, vi är jämlikhet och mångfald. Det är någonting som är en naturlig del av vår verksamhet och någonting som vi är stolta över. Att ha en inkluderande kultur där vår mångfald firas och uppskattas är avgörande för att skapa medarbetare som levererar fantastisk service till våra kunder. Våra medarbetares lika värde är en självklarhet och varje enskild medarbetare är värdefull för oss, säger Lo Hjorth, direktör People & Culture.

Ämnen

Taggar

Regioner


ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder. www.se.issworld.com

Presskontakt

Clara Larsson

Clara Larsson

Presskontakt Pressansvarig ISS Sverige 0734-36 68 08

Relaterat material

Connecting people and places to make the world work better

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. Vi skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.