Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

ISS har tecknat nytt avtal med ICA

ISS har tecknat ett nytt avtal om Facility Management-tjänster (FM) med ICA Gruppen AB. Avtalet innebär en fortsättning på ett redan etablerat samarbete avseende samtliga Apotek Hjärtat-butiker som ingår i ICA Gruppen, och etablering av ett nytt avtal för ICAs kontor och lageranläggningar i Sverige.

Under de senaste fem åren har ISS levererat fastighetstjänster till ICA Fastigheter samt städtjänster till drygt 300 Apotek Hjärtat-butiker, som ingår i ICA Gruppen. I det nya avtalet, som även innefattar den befintliga leveransen till Apotek Hjärtat, ingår fastighetstjänster och verksamhetstjänster på ICAs samtliga lager och kontor runt om i landet.

ISS integrerade tjänsteleverans till ICA omfattar fastighetstjänster i form av bland annat centraliserad energiövervakning och underhåll av kylanläggningar. Utöver det ingår verksamhetstjänster som till exempel en central kundtjänst, reception, post och gods, konferensservice, vaktmästeri, lokalvård och avfallshantering samt säkerhet. Avtalet träder i kraft 1 november 2016 och är tecknat på tre år med ytterligare två optionsår.

  • Vi är väldigt stolta och glada över att ICA ger oss detta fortsatta och utökade förtroende som FM-leverantör. Avtalet stärker vår position som ledande leverantör av integrerade fm-tjänster som möter våra kunders utmanande och varierande behov, säger Peter Dynér, försäljningsdirektör på ISS.

För ytterligare information, kontakta: Robert Nyström, presskontakt, ISS Sverige, 0734-36 68 08, presskontakt@se.issworld.com

Taggar


ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com

Presskontakt

Robert Nyström

Presskontakt Presskontakt 0734-36 68 08

Relaterat material