Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

ISS har tecknat avtal med SSAB

ISS och SSAB har tecknat ett treårigt avtal som innebär att ISS kommer att leverera service till tre av SSAB:s anläggningar i Sverige.

SSAB, ledande producent på den globala marknaden för högspecialiserat stål, och ISS, globalt ledande leverantör av integrerade servicetjänster, tecknade nyligen ett avtal som innebär att ISS kommer att leverera service till SSAB i Oxelösund, Borlänge och Luleå.

ISS har lång erfarenhet av servicelösningar till industrisegmentet, detta i kombination med ett högt fokus på säkerhet, miljö och kvalitet gjorde att ISS kunde erbjuda en anpassad lösning som motsvarade SSAB:s högt ställda krav och förväntningar

- Vi är otroligt stolta över att SSAB valt oss som samarbetspartner, särskilt då kvalitet varit avgörande i valet av leverantör. Vi ser fram emot att ge kunden en trygg och stabil leverans, med möjlighet att ytterligare utveckla samarbetet genom ständiga förbättringar och ny teknik, säger Gary Kidd, vd ISS Sverige. 

Det nya avtalet börjar gälla den 1 februari 2019 och sträcker sig tre år framåt i tiden, med möjlighet till ytterligare förlängning av avtalstiden.

För ytterligare information, kontakta:Anders Fridell, presskontakt, ISS Sverige, 0734-36 68 08, presskontakt@se.issworld.com

Ämnen


ISS Facility Services är ett av Sveriges och världens största tjänsteföretag med 7 500 medarbetare i Sverige och närmare 500 000 medarbetare globalt. Svensk omsättning är cirka 4,2 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. ISS-koncernen har verksamhet i 74 länder. www.se.issworld.com

Presskontakt

Clara Larsson

Clara Larsson

Presskontakt Pressansvarig ISS Sverige 0734-36 68 08

Relaterat material

Connecting people and places to make the world work better

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. Vi skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.