Följ ISS Facility Services

ISS förstärker sin fastighetsförvaltning – utser Mattias Tegefjord till ny chef

Pressmeddelande   •   Mar 29, 2011 15:00 CEST

Nyligen anställdes Isabella Andersson hos ISS för att ansvara för fastighetsutveckling. Nu satsar ISS ytterligare och utser Mattias Tegefjord till ny chef för ISS Fastighetsförvaltning i Sverige. Mattias anställdes som distriktschef inom ISS för drygt ett år sedan och kom då från jobbet som fastighetschef hos KLP Eiendom.

Med tjänster inom fastighetsförvaltning, projektledning, fastighetstekniska konsulttjänster, och arkitektur är ISS Sveriges och Nordens största företag för outsourcing och Facility Management. Nu fortsätter man att satsa framåt och tillsätter Mattias Tegefjord som chef för fastighetsförvaltning. Det innebär att han kommer att ansvara för förvaltning av ISS samtliga kommersiella och offentliga lokaler i Sverige.

Mattias Tegefjord har bred erfarenhet av förvaltning och har tidigare arbetat både hos fastighetsägare och som konsult. Han anställdes som distriktschef inom ISS för drygt ett år sedan och kom då från jobbet som fastighetschef hos KLP Eiendom.

– ISS är ett starkt namn i fastighetsbranschen med högt ställda ambitioner inom fastighetsförvaltning, säger han. Jag ser verkligen fram emot att i nära samarbete med kunderna utveckla tjänsterna ytterligare.

– Jag är glad att ha både Mattias och Isabella på plats i vår nya organisation. Jag vet att de kommer att bidra såväl till vårt strategiska som operativa arbete framöver. Med sina respektive kompetenser och erfarenheter från fastighetsbranschen ser jag stora möjligheter att ytterligare stärka vår ledande position i Sverige, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef inom ISS.

För ytterligare information, kontakta:

Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55
Ola Gunnarsson, affärsområdeschef ISS Property Services, ola.gunnarsson@se.issworld.com, 0734-36 61 57

ISS Facility Services AB, Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med ca 12 000 respektive 42 000 medarbetare. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som FM, fastigheter, mat & dryck, städning, kontorstjänster och trafiktjänster. ISS ingår i ISS A/S, som ägs av bl a EQT. Koncernen har 522 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör den till världens fjärde största privata arbetsgivare. Läs mer på http://www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.