Följ ISS Facility Services

ISS Catering ensam om certifieringar inom både kvalitet och miljö

Pressmeddelande   •   Sep 14, 2009 14:00 CEST

ISS Catering förnyar kvalitets- (ISO 9001-2009) och miljöcertifieringen (ISO 14001-2004). Det gör ISS Catering till det enda Contract Catering-företaget i Sverige som har certifiering i hela sin verksamhet för både kvalitet och miljö.

- I och med dessa certifieringar kan våra kunder känna sig trygga i att de har en leverantör som har en heltäckande certifiering. Vi märker en ökad efterfrågan inom detta område eftersom både kvalitets- och miljöaspekterna blir allt viktigare, säger Alf Danielsson, chef Kompetenscenter/Catering

Certifieringarna förnyas vart femte år och är internationella standarder. Att de efterlevs över tid säkerställs genom regelbundna revisioner som utförs av certifieringsorganet kompletterat med egna internrevisioner.

- Att förnya certifieringarna är ytterligare ett sätt att visa att vi systematiskt arbetar för att möta kundernas behov med hjälp av rutiner, mål och korrigerande åtgärder i allt vi gör. Vårt kvalitetsarbete säkerställer att vi motsvarar kundernas krav och att antalet gäster i våra restauranger blir fler och ännu nöjdare, säger Alf Danielsson.

ISS Catering har idag kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Senast tecknade företaget ett samarbetsavtal med den stora kabeltillverkaren Nexans om drift av företagets personalrestaurang. De största kunderna är idag Göteborgs hamn, Sollentuna kommun och Nyköpings kommun.

För ytterligare information, kontakta:
Alf Danielsson, chef Kompetenscenter/Catering, 073-436 60 52
Christer Ekelund, marknadschef och pressansvarig ISS Facility Services AB, 0734-36 53 55

ISS Facility Services AB är Sveriges största serviceföretag med ca 12 000 medarbetare och en omsättning på 5 miljarder SEK. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S, som ägs av EQT och Goldman Sachs. Koncernen har cirka 470 000 anställda i 50 länder. Läs mer på www.iss-fs.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.