Följ ISS Facility Services

ISS blir leverantör till ÅF

Pressmeddelande   •   Dec 22, 2014 07:00 CET

Teknikkonsultföretaget ÅF har tecknat avtal med ISS avseende tjänster inom Facility Management. Det innebär att ISS kommer att leverera integrerad service till ÅF AB och alla företagets dotterbolag i Sverige. Ramavtalet omfattar ÅF:s huvudkontor i Solna samt kontoren i Malmö och Göteborg. ISS kommer även att erbjuda anpassade tjänster vid ÅF:s övriga cirka 70 kontor i Sverige.

Avtalet, som träder i kraft 1 april 2015, är tecknat på 3 år med möjlighet till förlängning med 12 månader i taget. Genom avtalet stärker ISS, som tidigare varit leverantör till ÅF, sin position i Sverige inom service till tjänsteföretag.

ISS integrerade serviceleverans omfattar lokalvård, kaffe, frukt, växter, kontorsvaror, ärendehantering, reception, vaktmästeri, fönsterputs och avfallshantering.

Avtalet ger en kostnadsbesparing för ÅF, en flexibel leverans som stödjer ÅF:s tillväxt i Sverige samt en utveckling och ständiga förbättringar av serviceleveransen i syfte att uppnå en marknadsledande leverans.

  • -  Vi är naturligtvis väldigt stolta och glada över att ÅF på nytt ger oss förtroende som leverantör. Avtalet ger oss möjligheter att stötta ett starkt varumärke inom miljö och hållbarhet med bland annat Svanenmärkta städtjänster. Genom vår serviceleverans hoppas vi kunna stärka ÅF som attraktiv arbetsgivare och stötta ÅF:s position som ledande inom hållbarhetsarbete, säger Ismo Niemenpää, affärsenhetschef, segment Tjänsteföretag inom ISS.
  • -  ÅF är ett företag med stort fokus på partnerengagemang hos våra stora leverantörer, vilket i detta fall syftar till att utveckla effektivitet och kvalitet i FM-arbetet på våra kontor. ISS har tidigare visat sin förmåga här och gjort en stark och tydlig processbeskrivning av sin FM-leverans, parat med strukturerade rapport- och uppföljningsrutiner för att ge ÅF stöd i sitt eget effektiviseringsarbete. Vi är nöjda och glada att ha kontrakterat ISS som vår FM-partner de närmaste 3 åren, säger Carl-Olof Alknert, Director Facility and Procurement på ÅF.

För ytterligare information, kontakta:
Patrik Frank, pressansvarig, ISS Facility Services AB, patrik.frank@se.issworld.com, 0734-36 68 08
Carl-Olof Alknert, Director Facility and Procurement, carl-olof.alknert@afconsult.com, 010-505 41 05, 070-520 70 10

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är ca 4,6 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har över 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.