Gå direkt till innehåll
ISS blir Epirocs nya partner inom integrerade arbetsplatstjänster

Pressmeddelande -

ISS blir Epirocs nya partner inom integrerade arbetsplatstjänster

ISS Facility Services AB (ISS) och Epiroc, en ledande produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturindustrin, har tecknat avtal gällande leverans av facility management och integrerade arbetsplatstjänster till Epirocs fem arbetsställen i Örebroområdet.

Det fleråriga samarbetsavtalet innebär att ISS kommer att leverera receptionstjänster, restaurang och events, post- och godshantering, säkerhet, städning, vissa tekniska tjänster samt andra arbetsplatstjänster till Epirocs siter i Avos, Eyra, Holmen, Kvarntorp och Nasta, samtliga i Örebroområdet.

Samarbetet är en bidragande faktor till att Epiroc kan behålla och stärka sin attraktivitet som arbetsgivare och fortsätta locka till sig den nyckelkompetens som är helt central för att Epiroc fortsatt ska vara världsledande inom gruvindustri och bergbrytning.

- Vi är otroligt glada över att ha fått förtroendet att bli Epirocs partner för leverans av FM och arbetsplatstjänster. Epiroc har de senaste åren rönt stora framgångar inom sitt område och jag, tillsammans med närmare 50 av mina kollegor på ISS, ser fram emot att få stötta Epirocs medarbetare genom en effektiv och trivsam arbetsvardag, säger Anders Palmquist, affärsområdeschef Industry på ISS.

- Epirocs läge centralt i Sverige och dess verksamhet inom svensk produktionsindustri, som utgör ett nyckelsegment för ISS, gör detta till ett viktigt och strategiskt partnerskap. I tätt samarbete med Epiroc kommer vi att investera i partnerskapet för att etablera nya produkter, koncept och innovationer till den svenska FM-marknaden för att ytterligare förbättra arbetsplatsupplevelsen för våra kunder, säger Andreas Thorling, VD för ISS Sverige.

ISS startar leveransen till Epiroc den 1 juni 2021. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Fridell, presskontakt, ISS Sverige, 0734-36 68 08, 
presskontakt@se.issworld.com

Ämnen

Taggar


Om ISS

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. I samarbete med sina kunder driver ISS engagemang och välbefinnande hos människor, minimerar påverkan på miljön samt underhåller fastigheter. ISS gör allt detta genom en unik kombination av data, insikter och service excellence på kontor, fabriker, flygplatser, sjukhus och i andra miljöer över hela världen. 2020 uppgick ISS Groups globala omsättning till 69,8 miljarder danska kronor. www.se.issworld.com

Om Epiroc

Epiroc är en ledande global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturindustrin. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillverkar Epiroc innovativa, säkra och hållbara borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg. Bolaget tillhandahåller också förstklassig service och lösningar för automation och interoperabilitet. Epiroc har sitt säte i Stockholm, hade intäkter på 41 miljarder kronor under 2019, och har cirka 14 000 passionerade medarbetare som stödjer och samarbetar med kunder i över 150 länder. www.epiroc.se

Presskontakt

Clara Larsson

Clara Larsson

Presskontakt Pressansvarig ISS Sverige 0734-36 68 08

Connecting people and places to make the world work better

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. Vi skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.