Följ ISS Facility Services

Färsk mat och god service viktiga komponenter i vårdarbetet för ISS

Pressmeddelande   •   Mar 25, 2010 15:00 CET

ISS fortsätter att hävda matens kvalitet före priset. Och det är en strategi som betalar sig. Nu förlänger ISS samarbetsavtalet med Vingslagets Omsorgs AB i två år från och med den 1 april. Det nya avtalet är värt totalt 5,4 miljoner kronor.

Vingslaget Omsorgs AB driver fem vårdinrättningar i Stockholmsområdet. Företaget är specialiserat på att erbjuda omsorg för äldre och yngre personer med minneshandikapp. ISS har sedan 2008 ett samarbete med Vingslaget och tecknade ett ramavtal med företaget 2009. Det förnyade avtalet, som totalt är värt 5,4 miljoner kronor, avser matleveranser till köken på Sofiagården och Sjöstadsgården i Stockholm. 

– ISS har levererat mat till oss under ett och ett halvt år och vi har varit väldigt nöjda med deras matleverans. Det är naturligtvis en mycket tungt vägande faktor när vi tittar på offerter för nya samarbeten. När det gäller just mat går det inte att enbart titta på prislappen. ISS var inte det billigaste alternativet i det här fallet, säger Vingslagets vd Carl-Axel Palm.

Enligt Fredrik Höglund, affärsområdeschef på ISS, börjar marknaden mer och mer se maten som en integrerad del av välmående. Det är något som ISS välkomnar, menar han.

– ISS är en av Sveriges ledande matleverantörer till äldreboenden. Och vi har som uttalad ambition att se färsk mat och god service som två komponenter i vårdarbetet. Det är fantastiskt roligt att vi fått utökat förtroende hos Vingslaget. Det är ett kvitto på den kvalitativa kontinuitet vi presterar i våra matleveranser, säger han i en kommentar till det nya avtalet som börjar gälla den 1 april.

För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@iss-fs.se, 0734-36 53 55
Carl-Axel Palm, vd, Vingslaget Omsorgs AB, ca.palm@vingslaget.se, 08-25 19 70

ISS Facility Services AB är Sveriges största serviceföretag med ca 12 000 medarbetare och en omsättning på 5 miljarder SEK. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S, som ägs av EQT och Goldman Sachs. Koncernen har cirka 483 000 anställda i 53 länder. Läs mer på www.iss-fs.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.