Gå direkt till innehåll

Nyhet -

ISS ISO-certifierade inom verksamhetsområdet Industri

ISS Industri har blivit certifierade för kvalitetsstyrning enligt ISO 9001:2008. Certifikatet avser ledningssystemet som omfattar Facility Managementtjänster och är ett integrerat ledningssystem för miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

ISS Industri driver de största, bredaste och mest komplexa Facility Management-kontrakten i Sverige, styrda av hårda kund- och myndighetskrav.

- Det är unikt att vi är certifierade för miljö- och kvalitetsstyrning av våra Facility Managementtjänster, som täcker upp till ett 40-tal olika tjänstegrenar på en industrisite, säger Håkan Salvall, en mycket nöjd verksamhetschef för ISS Industri.

Miljöcertifierat
ISS Industri har varit certifierade avseende miljöstyrning enligt ISO 14001 sedan år 1999. Detta certifikat har nu förnyats i samband med ISO 9001-certifieringen. Certifikaten har utfärdats av SFK-certifiering.

Kontakt
Håkan Salvall, verksamhetschef ISS Industri, 0708-14 00 50

ISS Industri är en del av ISS Facility Services - ett av Sveriges största serviceföretag med 12 000 anställda och en omsättning på ca 5 miljarder. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S, som ägs av EQT och Goldman Sachs. Koncernen har cirka 483 000 anställda i 53 länder. Läs mer på www.iss-fs.se

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Anders Fridell

Anders Fridell

Presskontakt Presskontakt 0734-36 68 08

Relaterat material