Följ ISS Facility Services AB

Stora Property-priset delas ut 17 september 2008

Pressmeddelande   •   Sep 08, 2008 14:22 CEST

Det nyinstiftade Stora Property-priset delas i år ut för första gången den 17 september, inför närmare tusentalet besökare på det stora nordiska fastighetsseminariet Business Arena i Stockholm.

Priset är på 100 000 kronor och delas av tre pristagare - ett förstapris på 50 000 kronor och två andrapris på 25 000 kronor vardera. Prisutdelare är Kungliga Tekniska Högskolans rektor Peter Gudmundson.

Stora Property-priset belönar de uppsatser skrivna av universitets- och högskolestudenter som har skrivit de mest intelligenta och nytänkande C- eller D-uppsatserna inom området fastighetsförvaltning.

Prisutdelningen sker onsdagen den 17 september 2008, klockan 10.15
på Business Arena, Clarion Hotel, Ringvägen 98 i Stockholm

Efter prisutdelningen finns det möjlighet för pressen att träffa pristagarna.
Kontakta Robert Nyström på InformationsCompagniet på tel 08-660 18 05 eller robert.nystrom@infocomp.se


Om Stora Propertypriset
Stora Property-priset har instiftats av ISS Facility Services. Syftet är att sätta fokus på och visa vikten av att vårda Sveriges fastighetsbestånd, som i dagsläget uppgår till ett värde av mer än 8 500 miljarder kronor.

Juryn består av Örjan Wikforss, professor på KTH, Håkan Bryngelson, vd för Vasakronan, Johan Zetterstedt, vd Fastighetsnytt Förlags AB och Anders Borggren affärsområdeschef för ISS Property Services.

För mer information, kontakta:
Anders Borggren, affärsområdeschef ISS Property Services, 0736-60 83 84, anders.borggren@iss-fs.se

ISS Facility Services AB, är Sveriges största serviceföretag med ca 12 000 medarbetare och omsätter nästan 5 miljarder SEK. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S, som ägs av Investors riskkapitalbolag EQT och Goldman Sachs. Koncernen har cirka 440 000 anställda i 50 länder. Läs mer om vår spännande servicevärld på www.iss-fs.se

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.