Följ ISS Facility Services AB

Mercure Hotels höjer standarden med housekeeping från ISS

Pressmeddelande   •   Mar 22, 2013 11:15 CET

Mercure Hotels, tidigare Ibis, har tecknat avtal med ISS. Avtalet omfattar housekeeping- och managementtjänster och gäller från den 1 mars 2013 till och med augusti 2014.

Avtalet omfattar tre hotell i Sverige; Mercure Hotel Stockholm South i Hägersten, Mercure Hotel Nyköping och Mercure Hotel Malmö. De tre hotellen har tidigare ingått i Ibis-kedjan, men har renoverats under 2011 och 2012 och omprofileras för att nu ingå i Mercure Hotels. I samband med detta har hotellkedjan valt ISS som leverantör av housekeeping- och management-tjänster, för att höja standarden även på dessa områden.

– Med det här avtalet stärker ISS sin etablering på hotellmarknaden. Vår erfarenhet kommer att bidra till att Mercure Hotels kan positionera sig som en högkvalitativ hotellkedja på den svenska marknaden. Den effektiva och flexibla servicelösning vi erbjuder ger ett tydligt kundvärde som förbättrar gästernas hotellupplevelse. Jag ser detta avtal som ett bevis på att vårt kunnande tillför något nytt i branschen och att vi avlastar hotellen med lösningar som går utöver de traditionella, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef på ISS.

– Vi omprofilerar våra tre Ibis-hotell i Malmö, Nyköping och Hägersten och i samband med det väljer vi ISS som leverantör som ett steg i standardhöjningen och omprofileringen av hotellen, säger Ronald Nilsson, General Manager på Mercure Hotel Stockholm South.

– Vi kommer att öppna våra Mercure-hotell i april och vi vill positionera oss som en hotellkedja med hög standard. Då vill vi ha ett övergripande kvalitetsbegrepp, så att gästerna kan känna igen sig på alla hotellen i kedjan. ISS har en hög och väl organiserad standard på sina tjänster, med väl definierade kvalitetskrav. I och med att även management ingår som en del av avtalet kan vi vara säkra på att kommunikationen mellan Mercure och ISS fungerar effektivt, säger Ronald Nilsson vidare.

För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55
Ronald Nilsson, General Manager, Mercure Hotel Stockholm South, ronald.nilsson@ibis-hagersten.com, 070-607 82 12


ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av bl a EQT. Koncernen har över 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.