Följ ISS Facility Services AB

ISS vinner ytterligare affärer inom teknisk drift och fastighetsförvaltning

Pressmeddelande   •   Feb 16, 2015 15:00 CET

ISS och ICA Fastigheter Sverige tecknade nyligen ett avtal som syftar till att skapa ett strategiskt partnerskap inom fastighetsområdet. Avtalet innebär att parterna utökar och fördjupar sitt samarbete avseende teknisk drift och förvaltning av ICA Fastigheters-marknadsplatser runt om i Sverige.

Under de senaste fyra åren har ICA Fastigheter Sverige och ISS haft ett framgångsrikt samarbete som syftat till en hög driftsäkerhet och hög kundnöjdhet hos hyresgästerna som utgörs av såväl
ICA-handlare som annan detaljhandel. Det nya avtalet både breddar och fördjupar samarbetet samt bygger på ett starkt partnerskap mellan ISS och ICA.

Avtalet, som träder i kraft 1 maj 2015, är tecknat på 5 år och är unikt i sitt slag genom att parterna arbetar integrerat med varandra med gemensam målbild och hög transparens. Målsättningen i avtalet är ett långsiktigt partnerskap som ska bidra till en hög kundnöjdhet bland ICA Fastigheter Sveriges hyresgäster och deras kunder samt långsiktig kostnadsoptimering och utveckling där de enskilda teknikernas kunskap och erfarenhet ska komma till sin rätt.

Under de senaste åren har ISS satsat mycket på vidareutveckling av fastighetstjänster och genom avtalet stärker ISS ytterligare sin position inom fastighetsområdet.

- ICA Fastigheter är en innovativ fastighetsägare som vi haft ett utvecklande och framgångsrikt samarbete med under fyra år. Det nya avtalet lägger grunden för ett unikt partnerskap där ISS och ICA Fastigheter Sverige kommer att agera som ett företag i fastighetsfrågorna. Det är mycket roligt att vi arbetar i en ny samarbetsform och jag är övertygad om att denna form kommer att skapa stora värden. Branschen har behov av nya arbetssätt och det nya avtalet tillsammans med ICA Fastigheter Sverige kommer säkerställa just detta, säger Karin Stålhandske, affärsområdeschef för ISS Fastighetstjänster.

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är ca 4,6 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har över 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.