Följ ISS Facility Services AB

ISS vinner nytt avtal med Bodens kommun

Pressmeddelande   •   Jul 05, 2017 07:00 CEST

Från och med mars 2018 är det ISS som levererar lokalvården inom hela Bodens kommun.

Från och med mars 2018 är det ISS som levererar lokalvården inom hela Bodens kommun, det står klart efter att ISS vunnit det nya avtalet, som sträcker sig över tre år med ett totalvärde på cirka 30 miljoner kronor.

ISS levererar sedan 2011 lokalvård till delar av Bodens kommun, något som bidragit till att man nu kan se fram emot ett partnerskap omfattande hela kommunen. Den lokala organisationens förståelse för kundens behov, tillsammans med ett konkurrenskraftigt pris, gjorde att ISS vann det nya avtalet.

  • Det är mycket glädjande att vår förståelse, kompetens och färdighet avseende uppdraget utmynnar i detta förtroende från Bodens kommun. Vi är stolta över att kunna uppfylla kundens högt ställda krav och glada över att välkomna cirka 20 nya medarbetare från tidigare leverantör till fortsatt anställning hos ISS, säger Gary Kidd, vd ISS Sverige.

Uppdraget omfattar 37 fastigheter och träder i kraft 1 mars 2018 och sträcker sig över tre år med möjlighet till förlängning i ytterligare ett år.

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder. www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.