Följ ISS Facility Services AB

ISS utsedd till Top International outsourcing-leverantör

Pressmeddelande   •   Maj 13, 2011 10:41 CEST

ISS är rankad som nr 2 på den nyutgivna International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) Global Outsourcing 100-listan. Detta avspeglar företagets ambition att bli världens bästa outsourcing-leverantör.

Enligt Fortune Magazine markerar 2011 års ranking från IAOP förbättringar vid ISS för fjärde året i rad. Under 2008 var företaget rankat nr 31, år 2009 flyttades ISS upp till sjunde, förra året var det sjätte plats och i år har ISS flyttat upp fyra platser till andra plats. Det enda företaget som konkurrerar ut ISS är managementkonsultföretaget Accenture.

Global Outsourcing 100-listan vill hjälpa företag jämföra och välja tjänsteleverantörer genom en objektiv metod. Leverantörer rangordnas efter ett strängt bedömningssystem utifrån 18 kriterier. Den slutliga rankingen baseras på ett genomsnitt av domarnas poäng av bolagets visade kompetens, storlek, tillväxt, hanteringsmöjligheter och kundreferenser.

"Företagen på Global Outsourcing 100 och Världens bästa Outsourcing Advisors listor är beprövade marknadsledande och stigande stjärnor. De är de företag som du skulle vilja ha som partner för att nå framgång och bättre outsourcing-resultat ", sade IAOP ordförande Michael Corbett, som även leder domarpanelen.

Jeff Gravenhorst, verkställande direktör för ISS Group, säger: "ISS är mycket hedrat av detta viktiga erkännande. Rangordningen speglar det hårda arbete och engagemang av våra mer än 520.000 anställda runt om i världen. Varje dag erbjuder våra medarbetare ett brett utbud av Facility Services- tjänster som hjälper våra kunder att förbättra sina resultat och skapa nya affärer ".

"Det faktum att vi har förbättrat vår ranking för fjärde året i rad från nr 31 till nr 2 är ett tydligt tecken på att vår strategi, "ISS Way", går i rätt riktning. Vi kommer att fortsätta fokusera på att förstå våra kunders affärer och intensifiera vårt arbete globalt med service excellens och best practice, som vi tillämpar, säger Gravenhorst.

Se hela 2011 Global Outsourcing 100-listan: http://www.iaop.org/content/23/152/2040/För ytterligare information, kontakta:
Kenth Kærhøg, chef för Group Communications. Tel: +45 38 17 62 05.

Om ISS
ISS Group
grundades i Köpenhamn 1901 och har vuxit till ett av världens ledande Facility Services företag. ISS erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom: Städning, Catering, säkerhet, egendom och supporttjänster samt Facility Management. Global omsättning uppgick till DKK 74 miljarder år 2010 och ISS har nu mer än 520.000 anställda och lokal verksamhet i mer än 50 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Latinamerika och Stillahavsområdet, som serverar tusentals både offentliga och privata kunder.  Läs mer på www.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.