Följ ISS Facility Services AB

ISS tecknar nytt FM-avtal med Skanska

Pressmeddelande   •   Maj 31, 2016 07:00 CEST

ISS och Skanska Sverige har tecknat ett nytt avtal om FM-tjänster, vilket innebär en fortsättning av ett redan starkt strategiskt partnerskap i Stockholm, Göteborg och Malmö.

ISS har levererat Facility Management-tjänster till Skanska Sverige sedan 2013. Det fortsatta samarbetet stärker ISS position i Sverige inom service till tjänsteföretag.

ISS integrerade serviceleverans till Skanska omfattar reception, servicecenter, säkerhet, konferensservice, post, vaktmästeri, restauranger, café, lokalvård, drycker, frukt, avfallshantering och invändigt fastighetsunderhåll.

Avtalet, som träder i kraft 1 december 2016, är tecknat på 4 år med möjlighet till förlängning med 12 månader i taget. Det är unikt i sitt slag genom att parterna skapar en gemensam målbild och en samarbetsform som innebär hög transparens.

Målsättningen i avtalet är ett långsiktigt partnerskap som ska bidra till en hög kundnöjdhet bland Skanskas medarbetare och deras kunder med fokus på brukarna och en ständig utveckling av leveransen.

-Vi är väldigt stolta och glada över att Skanska ger oss förnyat förtroende som leverantör. Avtalet ger oss möjligheter att stötta ett starkt varumärke inom säkerhetstänkande och hållbarhet. Genom vår serviceleverans vill vi bidra till att stärka Skanska som attraktiv arbetsgivare. Jag är också övertygad om att vår nya samarbetsform kommer att skapa nya värden. Branschen har behov av nya arbetssätt och det nya avtalet kommer att säkerställa detta, säger Jan Sandberg, kontraktschef segment Tjänsteföretag inom ISS.

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har verksamhet i 77 länder och över 500 000 anställda, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (1)

    jag har intressera av jobbat hos er.

    - oumy - 2016-05-31 15:09 CEST

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.