Följ ISS Facility Services AB

ISS tecknar nytt avtal med Holmen

Pressmeddelande   •   Maj 30, 2017 14:00 CEST

ISS förnyar samarbetet med skogsindustrikoncernen Holmen. Parterna tecknade nyligen ett treårsavtal som omfattar en mängd olika servicetjänster.

ISS har levererat servicetjänster till Holmen sedan 2010.Nu väljer parterna att förnya sitt samarbete i ett treårigt avtal som träder i kraft den 1 mars 2018.

Det nya avtalet innebär att ISS kommer att leverera lokalvård, vakt- och säkerhetstjänster, mat och dryck, fastighetsservice, post- och pakethantering, transport- och förrådstjänster samt administrativa tjänster såsom reception, telefoni och konferensservice.

Avtalet omfattar Holmens svenska enheter i Hallstavik, Iggesund, Norrköping, Stockholm och Örnsköldsvik.

-Vi är både stolta och glada över att Holmen väljer att förnya och förlänga vårt samarbete. Holmen är en viktig kund för ISS, och i egenskap av strategisk partner ska vi fortsätta bidra till en positiv utveckling av Holmens kärnverksamhet. Det nya avtalet är också ett bevis på att våra medarbetare gör ett fantastiskt arbete med att dagligen leverera service med hög kvalitet till Holmen och dess anställda, säger Gary Kidd, vd ISS Sverige.

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder. www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.