Följ ISS Facility Services AB

ISS och H&M Sverige i rikstäckande samarbete

Pressmeddelande   •   Sep 20, 2019 13:45 CEST

ISS och H&M Sverige har tecknat ett avtal som innebär att ISS kommer att leverera service till H&M:s butiker i hela landet.

Det nya avtalet gäller från och med 1 oktober 2019 och inkluderar städtjänster till närmare 200 siter. ISS förmåga att med egen personal kunna leverera samma servicenivå i hela landet samt en lyhördhet och förståelse för kundens behov var avgörande delar för H&M vid valet av partner.

- Det nya avtalet med ISS går i linje med vår strategi att minska antalet leverantörer för att möjliggöra ett tätt samarbete med ett fåtal. Vi går från ett tidsbaserat upplägg till ett kvalitetsbaserat, som vi är övertygade om kommer att lyfta städkvaliteten och butiksupplevelsen för våra kunder. Vi ser också att ISS har kapaciteten att kunna driva på innovation och produktutveckling av städning i retailmiljö. Vi har tillsammans planer på att testa och utvärdera nya verktyg och metoder, bland annat robotteknik, då vi ser möjligheter att kunna effektivisera städningen ytterligare, säger Victor Bokegård, Country Facility Manager för H&M Sverige.

- Vi är otroligt glada och stolta över att H&M Sverige har valt ISS som partner. Vi ser verkligen fram emot att tillsammans med H&M arbeta för att ytterligare förbättra kundnöjdheten och serviceupplevelsen i H&M:s butiker med utveckling och innovation i fokus, säger Gary Kidd, ISS.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Anders Fridell, presskontakt, ISS Sverige, 0734-36 68 08, presskontakt@se.issworld.com

För H&M-relaterade medieförfrågningar, vänligen kontakta: Mediarelations.se@hm.com, 08-796 54 54

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. I samarbete med sina kunder driver ISS engagemang och välbefinnande hos människor, minimerar påverkan på miljön samt underhåller fastigheter. ISS gör allt detta genom en unik kombination av data, insikter och service excellence på kontor, fabriker, flygplatser, sjukhus och i andra miljöer över hela världen. 2018 uppgick ISS Groups globala omsättning till 73,5 miljarder danska kronor. www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.