Följ ISS Facility Services AB

ISS fortsätter att utveckla Unibail-Rodamcos affärer i Norden

Pressmeddelande   •   Maj 19, 2010 12:00 CEST

Fransk-nederländska fastighetsbolaget Unibail-Rodamco expanderar i Norden och tar hjälp av sin svenska partner ISS. Det nya avtalet gäller i tre år och är värt sammanlagt 15 miljoner kronor.

Unibail-Rodamco är inriktade på investeringar i kommersiella fastigheter. Investeringar görs över hela Europa och i Sverige driver och utvecklar bolaget 14 stycken centrumfastigheter. Nu blir ISS även fastighetsbolagets partner på nordisk nivå genom att leverera fastighetsdrift, arbetsledning och projektledning i Danmark, Finland och Norge.

– Vi ser det här som ett genombrott, eftersom Unibail-Rodamco är en så pass stor aktör i Norden. Vårt breda tjänsteutbud och vår internationella närvaro tror jag spelade in i valet av oss som partner. Vårt lyckade samarbete här i Sverige hade nog också en betydelse, säger Ola Gunnarsson affärsområdeschef på ISS.

I och med att samarbetet nu expanderar till nordisk nivå ser ISS nu möjligheten till nya affärer.

– Vi märker ett ökat intresse från marknaden om att kunna hantera fastighetsdriften på internationell nivå. Det utökade samarbetet med Unibail-Rodamco visar att vi är en partner som man kan utveckla affären med över nationsgränserna, säger Ola Gunnarsson.


För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@iss-fs.se, 0734-36 53 55

ISS Facility Services AB är Sveriges största tjänsteföretag med ca 12 000 medarbetare och en omsättning på 5 miljarder SEK. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S, som ägs av EQT och Goldman Sachs. Koncernen har cirka 500 000 anställda i fler än 50 länder. Läs mer på www.iss-fs.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.