Följ ISS Facility Services AB

ISS förvaltar Scandic Victoria Tower

Pressmeddelande   •   Okt 04, 2011 13:00 CEST

Scandic har valt ISS som teknisk fastighetsförvaltare till sitt nya hotell, Scandic Victoria Tower, i Kista. Det blev klart då parterna nyligen undertecknade ett treårigt tjänsteavtal. För hotellkedjan är det första gången man outsourcar dessa tjänster.

Affären omfattar både teknisk drift och teknisk förvaltning av det nya hotellet, som inrymmer 299 rum, restaurang, bar och konferenslokaler.

ISS är en heltäckande leverantör av fastighetstjänster och är storleksmässigt en av Sveriges största förvaltare.

Scandic Victoria Tower, som invigdes 15 september, är med sina 34 våningar ett av Sveriges mest spektakulära, och dessutom Nordens högsta, hotell. Byggnaden, som är ritad av stjärnarkitekten Gert Wingårdh, är helt klädd i glas. Skybaren högst upp erbjuder en storslagen utsikt över hela Stockholm.

-          Vi är stolta över att vi fått förtroendet att sköta tekniken på Scandic Victoria Tower. Och vi är särskilt stolta över att ISS är den första tjänsteleverantören som får äran att fullt ut ansvara för den tekniska förvaltningen för ett helt hotell åt Scandic, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef ISS.

-          Vi ser fram emot ett gott samarbete med ISS som teknisk förvaltare av denna speciella byggnad. Tillsammans med hotellets ledning är målsättningen att ge våra gäster en riktigt fin upplevelse varje gång de besöker oss, säger Sofia Tengvall, Manager Technical Services för Scandic i Sverige.

För ytterligare information, kontakta:

Sofia Tengvall, Manager Technical Services, Scandic Hotels AB, sofia.tengvall@scandichotels.com, 0709-73 52 27
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55

ISS Facility Services AB är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 respektive 46 000 medarbetare. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, städtjänster, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och transporttjänster. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av EQT och Goldman Sachs. Koncernen har 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.