Följ ISS Facility Services AB

ISS förlänger samarbetet med Nordisk Areal

Pressmeddelande   •   Sep 08, 2011 11:00 CEST

ISS förlänger avtalet med Nordisk Areal, som gäller förvaltning av de fastigheter som fonden Nordisk Areal I AS förvärvade från Systembolaget 2008 och som ISS då fick i uppdrag att förvalta.

Avtalet, som nu förlängs med ett år, omfattar förvaltning av 87 fastigheter på lika många orter runt om i Sverige.

- ISS har visat att de har en struktur och en organisation som är väl rustad att förvalta detta rikstäckande fastighetsbestånd. ISS har också visat att de kan svara upp mot våra högt ställda krav vad gäller uppföljning och rapportering säger Asle Løvstad, VD på First Newsec Asset Management AS, som ansvarar för förvaltningen av fonden Nordisk Areal.

- Vi är mycket glada över det förtroende vi fått av Nordisk Areal, som representerar en typ av fastighetsägare som ISS gärna arbetar med. Vår breda tjänsteportfölj och stora geografiska spridning ger både synergivinster och färre tidsödande kontaktytor, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef ISS.

För ytterligare information, kontakta:
Asle Løvstad, VD First Newsec Asset Management AS, asle.lovstad@first.no, +47 928 44 646
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55

ISS Facility Services AB, Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med ca 12 000 respektive 42 000 medarbetare. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som FM, fastighetstjänster, mat & dryck, städtjänster, kontorstjänster och transporttjänster. ISS ingår i ISS A/S, som ägs av bl a EQT. Koncernen har 522 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör den till världens fjärde största privata arbetsgivare. Läs mer på http://www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.