Följ ISS Facility Services AB

ISS får fortsatt förtroende på Sunderby sjukhus

Pressmeddelande   •   Aug 15, 2014 07:00 CEST

Norrbottens Läns Landsting väljer återigen ISS som leverantör av städtjänster vid Sunderby sjukhus. Det nya avtalet är tecknat på två år med start i februari 2015 och har ett årsvärde om cirka 15 miljoner kronor.

Avtalet innebär att ISS kommer att leverera en rad olika servicetjänster som daglig städning, storstädning, golvvård och fönsterputs.

-  Vi är otroligt stolta över det fortsatta förtroendet vid Sunderby Sjukhus. De år vi har haft förmånen att arbeta tillsammans med kunden har varit väldigt lärorika och givande, där ett bra samarbete utgjort grunden för vår serviceleverans. Nu ser vi fram emot att ytterligare utveckla vår service inom
vården tillsammans med kunden, säger Nicklas Nyman, ansvarig för segmentet Sjukvård inom ISS.

-  ISS ger en god service till vården i Sunderby sjukhus. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete, säger Göran Ström, FM-chef Luleå-Boden, Norrbottens Läns Landsting.

ISS har varit serviceleverantör vid Sunderby sjukhus sedan den 1 januari 2008. Det nya avtalet sträcker sig från och med 1 februari 2015 till 31 januari 2017, med möjlighet till förlängning i upp
till tre år.

 

För ytterligare information, kontakta:
Patrik Frank, pressansvarig, ISS Facility Services AB, patrik.frank@se.issworld.com, 0734-36 68 08
Göran Ström, FM-chef Luleå/Boden, Norrbottens Läns Landsting, goran.strom@nll.se, 0920-284373

ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 11 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är ca 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av bl a EQT. Koncernen har över 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.