Följ ISS Facility Services AB

ISS får förnyat förtroende av Holmen

Pressmeddelande   •   Jan 08, 2014 07:00 CET

ISS förnyar och utökar samarbetet med skogsindustrikoncernen Holmen. Nyligen skrevs ett fyraårsavtal som omfattar en mängd olika servicetjänster.

När Holmen för tre år sedan valde att upphandla servicetjänster valdes ISS som samarbetspartner. Nu väljer Holmen att förnya och utöka samarbetet med ISS genom att teckna ett nytt avtal omfattande lokalvård, vakt- och säkerhetstjänster, mat och dryck, post- och pakethantering samt administrativa tjänster såsom reception, telefoni och konferensservice. Vid anläggningen i Hallstavik kommer ISS även att sköta transport- och förrådsverksamhet samt fastighetstjänster.

Uppdraget omfattar Holmens svenska enheter i Hallstavik, Iggesund, Norrköping, Stockholm och Örnsköldsvik. Avtalet träder i kraft den 1 mars 2014 och löper över fyra år, med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

- Vi är otroligt glada över att Holmen ger oss förnyat och utökat förtroende, det är ett kvitto på att vi lyckats i vår serviceleverans och att kunden är nöjd med den kvalitet vi levererar. Holmen är en viktig kund för ISS, och i egenskap av strategisk partner ska vi bidra till en positiv utveckling av Holmens kärnverksamhet, säger Stefan Svensson, affärsenhetschef, ISS.

För ytterligare information, kontakta: Patrik Frank, pressansvarig, ISS Facility Services AB, patrik.frank@se.issworld.com 0734-36 68 08

ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 11 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är ca 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som ägs av bl a EQT. Koncernen har över 530 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.