Följ ISS Facility Services AB

Clas Ohlson tecknar serviceavtal med ISS för alla svenska varuhus

Pressmeddelande   •   Jan 27, 2010 09:00 CET

Lokalvård, golvvård och fönsterputs i Clas Ohlsons samtliga 55 varuhus i Sverige. Det är innehållet i det tvååriga avtal om servicetjänster som nyligen tecknades mellan ISS och det svenska detaljhandelsföretaget Clas Ohlson.

ISS fortsätter att stärka sin roll som serviceleverantör till detaljhandeln. För bara ett halvår sedan tecknade företaget även ett stort serviceavtal med Gina Tricot.

– Vi sökte en leverantör som med egen personal kunde förse oss med servicetjänster över hela landet. ISS är rikstäckande och har dessutom både erfarenheten och kompetensen inom detaljhandel som vi eftersökte. Sist men inte minst presenterade de en mycket innovativ lösning på serviceoptimering som tilltalade oss, säger Lars Andréason, affärsområdeschef, Clas Ohlson Sverige.

ISS lösning för att optimera serviceleveransen bygger på en anpassning av leveransen för varje enskild butik. Det är en lösning som bland annat baseras på hur stort besöksantal varje butik har under alla perioder på året, men också på dess geografiska belägenhet.

– Det här stärker vår position som ledande serviceleverantör till detaljhandeln. Allt fler inom detaljhandeln uppskattar att ha en leverantör och en kontaktperson i hela Sverige, särskilt om man är i Clas Ohlsons storlek. På det här viset blir det enklare för kunden, men det ger också en bättre kostnadsöverblick och därmed en möjlighet till stora kostnadsbesparingar, säger Jörgen Lindqvist, försäljningsdirektör för ISS i Sverige.

Avtalet mellan Clas Ohlson och ISS började gälla redan den 1 januari 2010 och sträcker sig fram till den sista december 2011.

För ytterligare information, kontakta:
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@iss-fs.se, 0734-36 53 55

ISS Facility Services AB är Sveriges största serviceföretag med ca 12 000 medarbetare och en omsättning på5 miljarder SEK. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S, som ägs av EQT och Goldman Sachs. Koncernen har cirka 483 000 anställda i 53 länder. Läs mer på www.iss-fs.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.