Följ ISS Facility Services AB

Carlanderska sjukhuset i samarbete med ISS

Pressmeddelande   •   Aug 24, 2011 15:00 CEST

ISS blir samarbetspartner till Carlanderska sjukhuset i Göteborg. Det blev klart då parterna nyligen tecknade ett FM-avtal, som värderas till cirka 20 miljoner kronor. Avtalet gäller till och med november 2014 med möjlighet till förlängning i upp till två år och kommer att sysselsätta ett tiotal medarbetare.

Samarbetet innebär att ISS tillhandahåller ett flertal tjänster åt sjukhuset såsom fastighetsskötsel, konferensservice, kundtjänst, telefonväxel, personalrestaurang, patientkost och trädgårdsskötsel.

ISS är en stor leverantör till svensk sjukvård och levererar service till ett hundratal vårdcentraler och ett flertal sjukhus såsom Sunderbyn sjukhus i Luleå, Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och Universitetssjukhuset i Linköping.

Carlanderska drivs i form av en stiftelse och erbjuder såväl offentlig som privat sjukvård. Sjukhuset byggdes 1927 och är idag ett modernt och attraktivt sjukhus med en alldeles speciell atmosfär för både patienter och medarbetare.

-       Vi är mycket stolta att vi fått förtroendet att vara tjänsteleverantör till Carlanderska sjukhuset. Vi bygger vårt partnerskap med fokus på en effektiv serviceleverans och utvecklingsarbete, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef ISS.

-       Vi har gjort en bedömning att ISS i dagsläget är den leverantör som förefaller ge oss mest valuta för pengarna. Dessutom finns bra back-up i Göteborg och stor kunskap inom hälso- och sjukvård, säger Staffan Cavefors, sjukhuschef Carlanderska sjukhuset.

För ytterligare information, kontakta:
Staffan Cavefors, sjukhuschef, Carlanderska, staffan.cavefors@carlanderska.se, 031-81 80 65
Christer Ekelund, pressansvarig, ISS Facility Services AB, christer.ekelund@se.issworld.com, 0734-36 53 55

ISS Facility Services AB, Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med ca 12 000 respektive 42 000 medarbetare. Svensk omsättning är 5 miljarder SEK och kommer från en mängd tjänsteområden som FM, fastighetstjänster, mat & dryck, städtjänster, kontorstjänster och transporttjänster. ISS ingår i ISS A/S, som ägs av bl a EQT. Koncernen har 522 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör den till världens fjärde största privata arbetsgivare. Läs mer på http://www.se.issworld.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.