Följ ISS Facility Services AB

Stora FM-priset 2014

Bild   •   Dec 08, 2014 14:25 CET

Hanna Ceder och Elin Johansson (andrapristagare), Marcus Altengård och Jens Kvarnström (förstapristagare), Bob Gustafsson (andrapristagare)
Licens Creative Commons erkännande (?)
Fotograf/Källa Thomas Carlgren
Storlek 450 KB
Format .jpg
Bildmått 1772 x 1181 pixlar

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar


By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://iss-facility-services-ab.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.